Ledig dag och gröna fingrar

Idag är jag ledig och solen lyser.
Jag tog min lilla fröken Greta Garbo ( min underbara gröna cykel) til backaplan och köpte jordgubbsplant för även om planen är att flytta snart så har jag fortfarande ingen ny lägenhet på gång så därför tar jag och planterar lite iår med.
Det känns lite skamligt att sitta inne en dag som denna så jag ska ta mig ut med svägerskan och lägga oss på en filt i solen och måla, läsa och bara umgås.
visst låter det mysigt? :)

Nu när våren är här känner jag mig helt lycklig.
träden blommar i alla de vackraste färgerna och det doftar ljuvligt av allt som växer. Är man ute och promenerar så låter det mysigt när man kliver på kvistar och grus.
Jag gick tilloch med barfota idag när jag planterade och då är det vår och sommar!

vår vår vår

Det finns så mycket färger i våren här i söder.
Det blommar på träden, vilket jag verkligen inte är van med från Norrland.
Det är både vita, gula och rosa blommor som täcker hela träden. Det är verkligen vackert.
Sen när solen ligger på vill man bara ta en filt och en bra bok och lägga sig i en park och bara ha det bra.

frisbeegolf

Då var årets premiär för frisbeegolf gjord. Det gick illa.
Jag kom sist.
med 98 kast.
Som dålig förlorare är det inte kul.
Jag lyckades kasta 10 kast på ett hål. Skyller på en allt för djup slänt som jag inte kom upp för.
Men det var skönt att få vara ute i skogen och träffa naturen lite.

Hur spenderar man bäst en ledig mitt iveckan dag?

Helg

Eller snarare slutet på helgen.
Det har varit en bra helg. Lite film, massa dans och trevliga människor.
Det är synd att måndagen kommer alldeles för snart, men förhoppningsvis skiner solen när jag går hem och sätter mig på cykeln för en skön tur till mitt lilla krypin.

Ibland blir mitt vad lilte jobbigt. speciellt som en varm helg som denna. En glass skulle inte sitta fel, men å andra sidan är det bara ett litet tag kvar till juni och ett vad kan man inte förlora.  Kämpa på sussie. Vi fixar detta.

En himla massa dans och whiskyröst

I helgen var det ett litet dansläger på klubben så igår dansade jag hela dagen. Dock har jag lyckats skaffa mig en underbar whiskyröst så det blev en lugn kväll.
I dag ska jag upp och hjälpa till att fixa en brunch och sen dansa lite mer. Solen ligger bakom moln idag så det är inte samma underbara vårväder.
Vore nice att grilla lite snart. Jag missade första grillen i fredags hos syster.

att titta på livet

Det är härligt att se hur livet kommer tillbaka på våren. På jobbet står jag och tittar mot en slänt som under de senaste dagarna blivit mer och mer blå av skilla. Träden får musöron och alla människor kommer ut ur husen och syns.
Det är nu som allt börja leva igen.

Våren är ju här

Idag gick jag ut en liten sväng för att få luft och insåg att det räckte att ha på mig en tröja. Det kändes helt fantastiskt att det blivit så varmt.
Jag och syster var och tittade på en lägenhet i kväll, men jag tror inte att det blir nåt för mig. Den var jättemysig, men det är en bostadsrätt och med tanke på att jag inte fått fast jobb än så är chansen att jag får låna minmal.
Så jag letar fortfarande efter den rätta lägenheten för mig.

Ikväll for katterna som jag vaktat hem. då kan jag äntligen få dammsuga. får se om jag mår lite bättre i morgon och orkar det. Jag är lite less på att vara sjuk nu. Man orkar ju inget.

Sjuklingen

Vaknade i morse efter en natt med en öm kropp och halsont. pallrade mig till jobbet och insåg att jag inte skulle orka jobba så det var bara att ta mig hem igen och bädda ner mig under täcket och vila vila vila.
har sjukskrivit mig i morgon med och hoppas verkligen att jag blir purfrisk tills onsdag. Hela morgondagen tänker jag spendera i soffan tittandes på serier och filmer. Mysigt va....
Risken är väl bara att jag hinner lessna.
Det är tur att jag är kattvakt och de kan man alltid leka lite med.

påsk

idag var vi ute på promenad och hittade vitsippor i en backe nära rambergetVisst känns det som vår nu äntligen. Solen har lyst i en vecka och värmen kommer sakta.

Men jag var på fest igår och sov visst lite lite inatt och vaknade upp med halsont.igen. Det är lagomt irriterande.

GLAD PÅSK

I dag blir det påskfrukost hos syter med bror och extramoster och morbror. Mysigt.
Jag är också kattvakt nu som verkade bli mysigt tills jag upptäckte igår att de hade bajsat på golvet. I morse såg jag att de hade gjort detsamma på en av mina mattor. Tack katterna. var skickar jag tvätträkningen :P
annars lyser solen och våren är här!

dags för ett nytt inlägg

Då har man fått en reprimand för att jag inte bloggat på länge....
Jag har hunnit kolla på en sunkig lägenhet. Är visserligen glad att jag fick ett erbjudande via boplats,MEN jag tänker inte bo i vilket sunk som helst bara för att få väva.
Så letandet fortsätter.
Satt och hängde med syster ikväll och tittade på Hemnet.se. Det är farligt. Man vill ju bara köp köpa.
Det finns iaf en lägenhet som jag tror att jag skulle gilla till salu nu. Det är bara synd att man inte är gjord av pengar,eller inte får bli anställd med en tillsvidaretjänst då företaget har anställningsstopp. Bara ett litet hinder.
Så min tilltro ligger till hyresrätten och att jag kommer att hitta den rätta lägenheten för mig. snart.


RSS 2.0