att välja semester

Det känns vuxet. Väldigt vuxet. Att ansöka om semester.
Men det är tråkigt. Att  vi vill vara ledig samtidigt.
Jag kanske kommer att missa Urkult. I Norrland. Igen.
Jag kanske kommer att dansa istället. Här.

Men vad ska man annars göra?
Jag vill inte vara ledig i ett par veckor och bara sitta i min lägenhet i stan.

är för feg för att dra en vecka utomlands själv. Nån som vill följa med?

En lagom söndag

Efter ett arbetspass på 10 timmar och sen massa underbar lindyhopdans på kvällen fram till sena natten så är kroppen minst sagt mör och seg. Det var skönt med en slö söndag med lite tittandes på serier och pyssel. Jag sydde om ett par byxor jag fyndat på rean. Ikväll kom även syster och bror med respektive på middag med en underbar efterrätt.
Man vispar lite ägg och socker för hand så det blandas.
Smälter lite smör och rör ner.
Blandar ner coccosflingor. Jag hade även i havregryn idag.
Sen strör man blåbär eller de bär man vill ha i en form och strör lite socker och ingefära över och sedan her man smeten över.
Gräddar i 175 grader tills det fått färg.
I kväll åts det med vanlijglass som jag visserligen inte gjort själv, men det var väldigt gott. Inte toksött utan sådär lagom.

Stiltje eller tvärtom

Här har det varit lite stiltje, men uppenbarligen inte i det riktiga livet då jag inte har hunnit vara här och blogga.
Det har blivit lite dans, lite middag, lite jobb och funderingar på att byta till en större lägenhet. Så håll alla tummar och tår att någon vill ha min mysiga lägenhet.

Nya örhängen

Idag mellan snytningar och vila gjorde jag ett par örhängen.Jag hittade mina pärlor och tänkte att nu får det vara dags att börja skapa lite när jag inte jobbar.
Så här är resultatet.
Jag vet att det är väntat att de är gröna, men det bjuder jag på :)
Så efter jag tillverkat dessa har jag suttit som naglad till tradera för att hitta fler roliga pärlor att göra smycken av.

100%

Kan man minst sagt säga att jag är på jobbet. att jag dessutom drömmer att jag ska iväg på en helgkurs med jobbet och att det då skulle innebära att det skulle dröja ännu längre innan jag fick en morgon utan att tvingas gå upp i ottan, gör ju inte procenten mindre.

Igår kom syster och svägerska och hjälpte mig att rensa i min garderob. Det var välbehövt.Efter 6 papperskassar insåg jag att jag har varit inne i en väldigt brun period så nu är det slut med brunt för min del. Fram för lite mer färglgatt.
Jag ska dessutom försöka sälja bort lite klänningar som bara hänger i garderoben.
Hej hopp Tradera.com nu ska jag se om jag kan tjäna lite kosing på dig. Behöver nog bara någon som kan fota klänningarna på mig så det slipper se så tråkigt ut att lägga ut en klänning som bara hänger på en galge.

Men helgen är LEDIG. och denna helg innebär det FÖRKYLD. halsont och småsnuvig. Till veckan är det sportlov vilket innebär att jag skulle behöva en snabbkurering för på sportlovet vill många komma och äta.


RSS 2.0