Det finns både fram och baksidor på ett mynt

Eller ett jobb. iallafall mitt just nu. Det känns lite sorligt att erkänna detta, men jag är inte van att jobba heltid då jag mest har pluggat hela livet. Att börja jobba 100% i ett jobb där det krävs att man alltid är glad och kan ge bästa service är krävande. Förhoppningsvis vänder det så framsidan på myntet syns mest.


Dansa två som en

Vilken känsla det är att två personer kan följas åt som en i takt till musiken.
Jag upplevde det idag på vårterminens första danskurs. Under sista dansen fick jag dansa med en förare som KAN dansa och det var grymt att känna att jag kände vad han ville och jag bara följde med. Det var jättekul!
Längtar redan tills nästa gång jag får dansa.

Jahaja

Saker blir verkligen inte som man tänkt sig.
Idag pratade jag med min chef och min tidsbegränsade anställning är numera en provanställning som kan bli tillsvidare.
Det känns väldigt bra att ha ett jobb, men jag är lite rädd att fastna i kaféet och glömma bort att jag vill hålla på med hantverk och vävning egentligen.
Men jag har en bra känsla av att det kommer att lösa sig.
Kanelbullarna Here I Come!

resultatet

Jag måste redovisa resultatet av min stegräknare igår. Jag blev väldigt förvånad att den inte visade på mer än 6500 steg ungefär. Men det som är lite knivigt med min stegräknare är att den inte räknar steg förrän man har gått 6 steg, vilket gör att när man står och arbetar på en liten yta så räknas inte alla steg jag tagit. Lite lurigt.

Jobb och husmorstips

Då var det dags att börja jobba då. Härlig måndag morgon och termometern visar -8.9 grader. Det känns ovanligt för att vara södern.

Jag har iaf möblerat om i min lilla lägenhet igen och fyndat ett superbra skrivbord på blocket.se så nu börjar min lägenhet se bättre och bättre ut.

Som säkerligen många i detta land så har jag en plan att röra lite mer på mig under detta år så idag är stegräknaren på så jag kan ta reda på hur många steg man faktiskt tar en dag på kafét. Min gissning är att det kommer att ligga runt 10 000. Återkommer med resultatet.

Sen min magsjuka har jag ett husmorstips; Ta en tsk äppelcidervinäger och häll det i ett glas vatten och drick. Det ska stilla magen.

Att starta det nya året

Många tycker ju att man ska börja det nya året med att träna, leva lite hälsosammare eller försöka förbättra sitt liv. Jag börjar med en släng av magsjuka!
K'nns lagomt kul att inse ratt man halv två på natten måste rusa till toaletten och edan ligga däckad i soffan hela dagen.

RSS 2.0