Jobbhelg

Denna helgen har jag känt mig fantastiskt omotiverad till att jobba. vill helst bara ha långa sovmornar och slappa dagar i solen. Som nu verkar ha bestämt sig för att gå i moln, vilket innebär en massa fart och fläkt i morrn.
Jag är visserligen ledig måndag, men det tappar lite känslan av att vara helg när det bara är en dag.

Men jag ska inte klaga. Jag har ju faktiskt ett jobb som ger helt ok inkomst som gör att jag faktiskt kan leva lite.

Inget nytt på lägenhetsfronten dock. Men det borde dyka upp nåt snart tycker jag. Jag har ju trots allt fått två visningar så det är min tur nu.

det var


visst några dagar sedan denna sida uppdaterades. Jag blev firad rejält ett par dagar efter min födelsedag. Det jag fick var massa god mat. Här är en bild på en låda i vardagslyx som en kompis kom med. Exklusivt fint förpackad med ljuvligt innehåll.
Vardagslyx är ett begrepp som vi la till oss med när vi hade privilegiet att få väva i 5 veckor uppe i Arvika. Vilken sommar.
Vi drack vin och besökte det lokala chocolatteriet så ofta vi kunde. Mörk choklad med havssalt blev våran favorit så jag blev inte det minsta förvånad när det låg en chokladkaka med havssalt i paketet.Bland annat.
Det är lite synd att mitt vad fortfarande håller på. annars hade jag gladeligen satt tänderna i chokladen. Men den 30/5 blir det godis och glass :)


Mer vardagslyx åt folket

godmorgon och grattis
Jahaja
kl. 11.50 idag blir jag ett år äldre på papperet. Enligt ett halvseriöst test på internet är jag redan tant så det är väl bara att acceptera det och skaffa gungstol och katt.
En morgon som denna skulle jag gärna upplevt barndomens födelsedagsmorgon. Man sov lite dåligt hela natten för man visste ju att resten av familjen skulle komma och gratta en, men man visste ju inte när.
Sen plötsligt hörde man hur de började tissla och tassla och pyssla nere i köket. Det var då de fixade tårtan och dekorerade med ljusen. Ett par paket plockades fram och när de smygit upp för trappen började plockandet med tändstickor för att tända ljusen och sen öppnades dörren och skönsången började. Självklart låtsades man att man sov och blev väldigt överraskad. Sen var det tårta gräddtårta och saft på sängen och paketöppnandes. Och för att det skulle vara rättvist fick min syster och jag varsitt paket på den andres födelsedag ett tag. En fin gest.

Men i morse vaknade jag halv sex och kunde inte somna om. Det var ingen som tisslade iköket så jag klev upp i stället och ska äta en lyxig frukost med smoothie och hembakade tekakor med fetaoströra bestående av creme fraiche,rödlök,fetaost och gräslök. En kopp te på det så är det en bra morgon.

Jag tror dock att det inte blir tårta idag,utan på lördag då det ska grillas och då hoppas jag att vädergudarna är med oss så regnet håller sig borta.
Min favorittårta att göra till min födelsedag är pavlova...
Den är frisk och ser bara så himla god ut. Jag tror att det blir en sån på lördag, men kanske inte lika avancerad som denna


Bilden har jag lånat härifrån.
   

Ullared och morbesök

Då har ännu en helg flutit på och mamma har varit här. Vi tog en liten sväng till Gekås i Ullared och shoppade loss. Jag har aldrig varit där förut så det var en upplevelse. Jag fyndade rejält och det är ett starkt tips att vara där så tidigt som möjligt. De Öppnade kl. 7 och vi var där vid 8. Vid 10 tiden var det fullt med folk.
Annars har helgen inneburit sol och ledigt. Idag gick vi lite på rhösska museet innan mamma satte sig på tåget hem igen.

Jag var och tittade på en jättefin lägenhet på valborg. Så jag håller alla tummar att jag får den och med det få flytta den 1 augusti.

RSS 2.0