dansboost

Igår for jag och måndagsdansade trots rejäl huvudvärk och jetlag efter sommartiden.
det var det bästa jag kunde göra. Det var så sjukt kul. (sjukt är förövrigt mitt nya förstärkningsord. Jag undrar om jag har åldersnojja och ska försöka låta lite coolare...)
Jag blev uppbjuden och bjöd själv upp till höger och vänster och jag kunde faktiskt följa rätt bra. Sen är det alltid kul att dansa med de man känner så det blir lite roligare att stajla och våga lite.

En dags jobb till så blir det ledig.

Och ja än så länge går det bra att inte äta godis och fika... Har hållit mig i tre dar. Det som är svårt är när blodsockerdippen kommer på eftermiddagen.Tur det finns frukt och nötter på jobbet.

ibland har man inte koll

I morse skulle jag ha en skön sovmorgon och ta det lugnt innan jag skulle träffa suss för att äta lunch innan jobbet.
Sen hör jag på radion att de pratar om sommartiden och inser att jag helt missat det. Då plötsligt var det bara 20 min innan jag skulle vara nere på stan och jag hade precis kommit ut ur duschen.

Ibland har man inte koll.

dags för uppdatering

Nu var det lite längesen jag skrev hörde jag visst att några tyckte;)
Jag har varit en sväng hem till Norrland och åkt massa pulka och firat kära mormor som fyllt 90. Det ligger i släkten att bli gammal. Morfar blev 94 så det är väl bara att försöka leva så sunt som möjligt och ha ett långt liv att se framemot.

Sen har jag hunnit med en tur till Karlstad med besök hos vänner och fynd på loppis. Det är underbart att komma till en mindre stad och gå på loppis. Där kan man verkligen fynda.
Jag är ute efter en ny lägenhet och försöker byta min lägenhet, men det verkar inte vara så lätt.
Jag vill verkligen få nåt nytt och lite större så jag kan få upp min vävstol och väva lite samt att få inreda på ett mysigt sätt så jag trivs hemma.

annars rullar jobbet på som vanligt och det har faktiskt varit ett par lugna veckor nu när solen tittat fram, vilket gör att man hinner tänka och börja planera hur det blir till sommaren.
Semestern blir som önskat, men jag vet inte vad jag ska fylla den med.
Är lite sugen på att göra något lite oväntat... Men är lite mesig också.Känns lite farligt att dra iväg själv någonstans...

lilla familjen

Då har "familjen" åkt till sina hem.
Det var en mysig kväll med tacos, paj och sockerärtor som gav en effekt som alkohol kunde ha gett. Mycket fniss och roliga bilder med konstiga ansiktsuttryck.

Det var längesen jag skrattade så mycket åt ingenting så tårarna nästan började rinna. Det är då man insåg att det har varit mycket jobb och lite skratt på senaste tiden.

Ser framemot nästa kväll med skratt och härliga människor

whiskeyröst och bubbla

Då har denna omgångs förklyning valt att sätta sig på rösten så jag går omkring med en whiskyröst utan dess like. Tror att det finns risk att jag skrämmer några av gästerna på köpet.

Var på loppis idag och hittade en krona av pärlor, eller snarare en ring med massa pärlor på en ståltråd. Min kreativa hjärna började redan fundera på vad man kan göra av de pärlorna i smyckesväg. Har lånat några pärlböcker och det blir nog lite pyssel till helgen.

Jag fyndade även 3 fina vinglas som måste invigas....

pingis och öl

Då var man invigd i fenomenet pingisklubb som innebär ett pingisbord och lite öl om man önskar. tackar för det Suss.
Annars har halsen varit ond och näsan tätare.
Semlorna börjar ta slut på jobbet.

Och jag borde börja träna. Beach 2009 närmar sig snabbt och det finns alldeles för mycket gott på jobbet. Hur ska man låta bli?

RSS 2.0